Nieuwe klant

Spread the word en verdien 50 euro aanbrengbonus per nieuwe klant!

Dat een tevreden klant de beste reclame is, realiseren we bij WPDevelop zeer goed. Het gebeurt steeds vaker dat een klant of relatie contact opneemt met de mededeling:”Wij kennen nog wel iemand die een nieuwe website nodig heeft”. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee en om dat te onderstrepen belonen wij nu voor elke door jou aangebrachte nieuwe klant met €50!

Samen creëren we een win-win-win-situatie !
Geen enkele vorm van reclame kan op tegen de mening van tevreden klanten.

Actievoorwaarden:

1. Om in aanmerking te komen dient de nieuwe klant een afspraak gemaakt te hebben voor het laten uitvoeren van werkzaamheden, pas als deze werkzaamheden uitgevoerd zijn word de 50,- toegepast.

2. Door aanmelding verklaar je akkoord met deze Actievoorwaarden. Deze Actievoorwaarden kan je altijd opvragen via hallo@wpdevelop.nl. De wijze van uitleg van de Actievoorwaarden door wpdevelop.nl is bindend. In voorkomende gevallen (uitsluitend ter beoordeling van wpdevelop.nl) heeft wpdevelop.nl het recht om deze Actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of alle activiteiten m.b.t. de actie zonder opgaaf van redenen voortijdig te beëindigen. Dit heeft geen gevolgen voor de reeds gesloten overeenkomsten die voor intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten. In deze gevallen kan geen aanspraak gemaakt worden op enige (schade)vergoeding.

Scroll naar boven